program legaturi personale

Program de legaturi personale cu minorul. Parinte rezident/parinte nerezident. Acord de mediere. Încuviinţează legături personale cu minorul, după următorul program:

-în fiecare zi de marţi şi joi din săptămână, între orele 17:30-19:30, prin întâlniri cu fiica sa, respectiv cu luarea minorei din locuinţa mamei şi obligaţia readucerii acesteia la finalizarea programului de vizitare;

  • -o dată la două săptămâni, în săptămânile pare, de sâmbătă începând cu orele 10:00, până duminică orele 19:00, prin găzduirea minorei la domiciliul tatălui şi cu obligaţia readucerii acesteia la finalizarea programului de vizitare;
  • -în fiecare an, minora va petrece data aniversării zilei de naştere a părinţilor cu fiecare dintre aceştia;
  • -ziua de naştere şi zilele onomastice ale minorei vor fi petrecute cu mama în anii pari, iar cu tatăl în anii impari;
  • -Sărbătoarea Crăciunului va fi petrecută cu mama în anii pari, iar cu tatăl în anii impari;
  • -Revelionul şi Sărbătorile Pascale vor fi petrecute cu mama în anii impari, iar cu tatăl în anii pari;
  • -în perioada de vară, în fiecare an, minora va petrece cu tatăl perioada de 1-15 iulie şi 1-15 august, cu luarea minorei de către tată şi cu obligaţia readucerii acesteia la finalizarea programului de vizitare;
  • -tatăl va avea dreptul să fie informat de către mamă cu privire la starea de sănătate a copilului atunci când circumstanţele o impun (ex. copilul este bolnav, răcit, suferă de vreo afecţiune, necesită o intervenţie chirurgicală etc.).

Încuviinţează bunicilor paterni, să aibă legături personale cu minora după următorul program de legaturi personale cu minorul:

– o dată la două săptămâni, în săptămânile impare, în ziua de luni, între orele 17:30-19:30, prin întâlniri cu minora, respectiv cu luarea minorei din locuinţa mamei şi obligaţia readucerii acesteia la finalizarea programului de vizitare.

Procedura de mediere facilitează înțelegerea părinților privind modalitatea de exercitare în comun a autorității părintești, printr-un program de legaturi personale cu minorul, facilitat de către mediator și bine definit de comun acord de către ambii părinți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here