mediere lovirea daune
mediere lovirea daune

CAPITOLUL II
Infracţiuni contra integrităţii corporale sau sănătăţii – mediere lovirea daune-

Art. 193

Lovirea sau alte violenţe

(1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

(2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.

(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

-mediere lovirea daune-

Astfel, orice faptă prin care se produc leziuni traumatice unei persoane, evaluabilă prin zile de îngrijire medicală, care pot fi de la o zi până la cel mult 90 de zile, constituie infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Prin medierea conflictului dintre parti, cu sprijinul mediatorului ales, s-a ajuns la o intelegere ce cuprinde si acoperirea daunelor morale evaluate de catre partea vatamata.

Noi, părțile, declarăm că în urma procedurii de mediere parcurse cu mediatorul, am consimțit încheierea și semnarea prezentului Acord de mediere, liber exprimat și neafectat de niciun viciu de consimțământ, angajându-ne reciproc la respectarea întocmai a acestuia.

Noi, partile, declaram ca am ajuns la o înțelegere și ne impacam în ceea ce privește fapta de lovire sau alte violentece face obiectul dosarului nr. VVVVV aflat pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria >>>>>> Bucuresti.

Eu V______  am achitat azi, ––-2018  suma de –– euro lui ––––, suma reprezentand acoperire daune Eu, ––– declar ca am primit azi, ––.2018 de la ––- suma de –– Euro reprezentand acoperire daune și declar ca de la aceasta data nu mai solicit atragerea răspunderii penale și civile a lui –––- în niciun dosar prezent sau viitor în ceea ce privește fapta menționată anterior, ce face obiectul doarului nr–– aflat pe rolul Judecatoriei Sectorul –-.  -mediere lovirea daune