mediere divort LA MEDIATOR, mediere divort rapid
mediere divort rapid, mediere divortul remediu

Mediere divort la mediator – divortul remediu

Neintelegeri privind continuarea casatoriei solutionate la biroul nostru de mediere.

Procedura mediere divort la mediator -caz  solutionat cu celeritate in mai putin de o luna.

Divort prin acord. Consfintirea Acordului de mediere.

Desfacerea casatoriei prin acordul partilor.

Instanta ia act de acordul de mediere. Fara cheltuieli de judecata.

Mediere divort la mediator

mediere-dvort-acord

Mediere divort la mediator – celeritatea procedurii

Procedura divortului pentru sotii in cauza s-a desfasurat rapid, astfel ca in luna aprilie la Biroul de mediator s-a deschis procedura in urma careia s-a realizat medierea conflictului privind divortul. Actiunea formulata de parti privind desfacerea casatoriei, in  conditiile stabilite prin mediere, a fost admisa, astfel ca la inceputul lunii mai sotii erau divortati. 

Serviciile de mediere a divortului pot fi solicitate de catre ambii soti sau de catre unul dintre acestia. Atunci cand ambii soti se prezinta la mediator pentru solutionarea neintelegerilor privind continuarea casatoriei, se poate intra direct in procedura de mediere. Daca insa doar unul dintre soti se prezinta in biroul mediatorului cu solicitarea de a fi chemat si celalalt sot la mediere in vederea rezolvarii conflictului, se intra in procedura de pregatire a medierii. In aceasta etapa se trimite o invitatie oficiala celuilalt sot, prin care i se solicita prezenta la mediere.

Mediere divort la mediator – cazuri unice si solutii unice

Fiecare situatie este unica, iar problemele cu care se confrunta oamenii sunt in acel moment considerate cele mai dificil de depasit, insa adesea, la finalul medierii, imi spun ca  nu au crezut ca lucrurile se vor aranja atat de usor.

In timpul medierii pot exista momente tensionate, pe care un mediator bun le va dezamorsa rapid. Oamenii sunt placut surprinsi de intelepciunea de care celalalt  viitor fost partener de viata si actual partener de disputa poate da dovada. Acest lucru ii motiveza ca la randul lor sa fie rezonabili si sa faca anumite concesii.

mediere divort la mediator

CONTACTATI MEDIATOR BUCURESTI

Telefon: 0723-373-564