Mediator Bucuresti – conflicte, litigii, solutii, Acorduri de mediere

mediator Bucuresti mediere
mediator Bucuresti - mediere procedura amiabila

Mediator Bucuresti

Deoarece se intampla rar ca un conflict sa nu gaseasca rezolvare, intr-un fel sau altul, cea mai buna cale de a il rezolva consta in gasirea de solutii impreuna cu cealalta parte a conflictului respectiv.

Este mai comod, mai putin costisitor si mai la indemna oricui sa reuseasca sa isi faca timp intr-o perioada a zilei aleasa de comun acord, (fara stresul prezentei matinale in sala de judecata pe care o implica un proces in instanta), intr-un mediu privat placut si relaxant,  cu garantia pastrarii confidentialitatii si discretiei asupra cazului, unde sa se discute despre problemele avute, fiecare folosindu-si liberul arbitru, fara a fi constrans sa accepte o solutie care nu il avantajeaza, dar cu dorinta de a gasi cai de rezolvare amiabila a problemei, reflectand cu ajutorul mediatorului impartial la ansamblul problemei si fiind deschisi la a gasi o cale de rezolvare.

Misiunea noastra este sa gasim pentru si impreuna cu cei aflati in disputa, toate argumentele care duc la incetarea conflictului. 

Gandind constructiv, nemultumirile se pot transforma in strategii constructive daca partile reusesc sa isi comunice reciproc interesele accesorizate cu argumentele de rigoare. Interesul comun este directia catre care merita sa va canalizati atentia, pentru a obtine cat mai mult din situatia data.

Mediator Bucuresti

 Validarea opiniei celeilalte parti, cu care puteti sa fiti sau sa nu fiti de acord, dar care trebuie sa fie cunoscuta, este iarasi un mod de a inlesni comunicarea si a rupe barierele blocajului aparut.

Toate textele de pe acest site sunt proprietatea varto.ro si nu pot fi reproduse, modificate, transferate, distribuite, republicate, copiate sau transmise in niciun fel de media fara permisiunea autorilor. Excepţie face citarea (preluarea unui singur paragraf) cu acordarea creditului prin link valid. Preluarea neautorizata a oricarui text de pe www.varto.ro reprezinta incalcarea drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) si este interzisa. Copyright © Varto.ro

Mediator Bucuresti