mediator bucuresti - birou
mediator bucuresti - birou

Mediator Bucuresti – Birou de Mediere

Deoarece se intampla rar ca un conflict sa nu gaseasca rezolvare, intr-un fel sau altul, cea mai buna cale de a il rezolva consta in gasirea de solutii impreuna cu cealalta parte a conflictului respectiv.

Este mai comod, mai putin costisitor si mai la indemna oricui sa reuseasca sa isi faca timp intr-o perioada a zilei aleasa de comun acord, (fara stresul prezentei matinale in sala de judecata pe care o implica un proces in instanta), intr-un mediu privat placut si relaxant,  cu garantia pastrarii confidentialitatii si discretiei asupra cazului, unde sa se discute despre problemele avute. In acest context, fiecare dintre parti isi foloseste liberul arbitru, fara a fi constransa sa accepte o solutie care nu o avantajeaza, dar cu dorinta de a gasi cai de rezolvare amiabila a problemei, reflectand cu ajutorul mediatorului impartial la ansamblul problemei si fiind deschisa la a gasi o cale de rezolvare.

In multe situatii de viata exista conflicte si nu trebuie sa ne fie frica de ele, deoarece sunt normale in relatiile interumane, iar un conflict nu este sinonim cu bataie si cearta. Conflictele inseamna intalnirea a doua sau mai multe pareri diferite. Asta nu scuza scandalul din nimic sau impolitetea, dar inseamna ca nu este sfarsitul lumii, dimpotriva: este dovedit faptul ca cele mai eficiente relatii nu sunt cele fara conflicte, ci cele care stiu sa rezolve conflictele constructiv si sa invete din ele.

Misiunea noastra este sa gasim pentru si impreuna cu cei aflati in disputa, toate argumentele care duc la incetarea conflictului. 

Gandind constructiv, nemultumirile se pot transforma in strategii constructive daca partile reusesc sa isi comunice reciproc interesele accesorizate cu argumentele de rigoare. Interesul comun este directia catre care merita sa va canalizati atentia, pentru a obtine cat mai mult din situatia data.

Aici gasiti mai multe detalii despre pregatirea mediatorului: Mediator Bucuresti – Birou de Mediere

Validarea opiniei celeilalte parti, cu care puteti sa fiti sau sa nu fiti de acord, dar care trebuie sa fie cunoscuta, este iarasi un mod de a inlesni comunicarea si a rupe barierele blocajului aparut.

Mediator Bucuresti – Birou de Mediere, sedinte de mediere intr-un mediu confidential, cu asigurarea impartialitatii si generare de solutii.

CONTACTATI MEDIATOR BUCURESTI – Birou de mediere

Telefon: 0723-373-564