Birou de mediator – Termeni si conditii

Birou de mediator

[grid_23]

[grid_22]

Birou de mediator. Prin accesarea site-ului www.varto.ro inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Prezentul site web, denumit in continuare www.varto.ro este un site de informare cu privire la serviciile Biroului de Mediator. Continutul site-ului este public, iar accesul la informatii este permis oricarui utilizator care doreste sa se informeze despre serviciile oferite de catre Biroul de Mediator.

Administratorul site-ului are dreptul de a face modificari de structura si continut pentru www.varto.ro in orice moment, fara vreo notificare prealabila.

Politica de confidentialitate

Accesul la informatiile si la prezentarea serviciilor de pe site se face in mod liber, fara a fi necesara crearea unui cont.

Prin completarea formularului de contact disponibil pe www.varto.ro vizitatorul este de acord sa furnizeze date cu caracter personal in scopul stabilirii unei intrevederi la Biroul de Mediator. Informatiile primite sunt supuse politicii de confidentialitate si nu vor fi transferate catre terti fara acordul posesorului. Datele cu caracter personal vor fi folosite doar in scop  profesional, pentru imbunatatirea serviciilor oferite.

Dreptul de autor, copyright

Continutul site-ului www.varto.ro este protejat de Legea Nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe-cu modificarile si completarile ulterioare; putand fi folosit numai in scopuri personale. Este interzisa reproducerea, publicarea, transmiterea, modificarea sau distribuirea continutului site-ului, in tot sau in parte, fara acordul proprietarului de drept, www.varto.ro, sau fara mentionarea sursei.

Biroul de Mediator nu se face raspunzator de eventualele prejudicii sau litigii ce pot aparea in urma copierii, stocarii ori transferului intregului sau unei parti din continut in orice mediu.

Birou de mediator Bucuresti, Birou de mediator Ilfov, Birou de mediator sector 1, Birou de mediator sector 2, Birou de mediator sector 3, mediator sector 4, mediator sector 5, mediator sector 6, mediator Floreasca, mediator Primaverii, mediator Aviatorilor, mediator Bucurestii Noi

[/grid_22]

[/grid_23]